Rechtsgebieden

Komt je leverancier zijn afspraken niet na? Betaalt je klant niet? Heb je vragen over het bedrijfspand dat je huurt of juist de woning die je verhuurt? Twijfel je over de structuur in je onderneming of heb je plannen om je organisatie uit te breiden? Wil je de afspraken met je zakenpartner(s) goed vastleggen of verschillen jullie juist van mening en komen jullie er samen niet meer uit? In al die (en nog heel veel andere) gevallen zit je bij TLC Advocaten Hardenberg goed en helpen we je graag verder. Kijk bij onze rechtsgebieden voor meer informatie over de specialisaties van onze medewerkers.

Vastgoed- en huurrecht

Het vastgoedrecht omvat eigenlijk alles wat met onroerend goed te maken heeft. Zowel de bouw als de koop en verkoop daarvan. Of het nu gaat om beleggingen, retentierechten, een nieuwe fundering of appartementsrechten, we helpen jou graag verder.

 

Lees verder…

Ondernemingsrecht

Iedere ondernemer heeft te maken met het ondernemingsrecht en het vennootschapsrecht, maar niet van iedere ondernemer kan verwacht worden dat hij op de hoogte is van alle relevante wetgeving. Of het nu gaat om de regels die van belang zijn bij het starten van een onderneming , het vormgeven van de interne besluitvorming of (internationale) handelsgeschillen, TLC Advocaten Hardenberg kan jou goed adviseren en waar nodig in procedures bij de rechtbank vertegenwoordigen.

 

Lees verder…

Faillissementsrecht

Indien jouw onderneming in zwaar weer komt te verkeren en je niet langer je financiële verplichtingen kunt nakomen, kunnen de problemen zich snel opstapelen. Wij zijn gespecialiseerd in het faillissementsrecht en helpen je de zaken zo gunstig mogelijk te regelen.

Lees verder…

Arbeidsrecht

Je wilt een werknemer ontslaan, maar hoe dient de arbeidsovereenkomst te worden ontbonden? Heeft jouw werknemer recht op een transitievergoeding? Wat zijn jouw rechten en plichten? Vragen die te maken hebben met het arbeidsrecht en waarbij je juridisch advies goed kunt gebruiken.

 

Lees verder…

Incasso

Heb je onbetaalde facturen en leiden jouw betalingsherinneringen niet tot het gewenste resultaat? Geef jouw incassowerkzaamheden dan uit handen aan TLC Advocaten Hardenberg. Wij zorgen binnen het incassorecht voor een efficiënte en effectieve incassering van jouw vordering. Ook zorgen wij voor het incasseren van de incassokosten en de wettelijke rente. Daarbij proberen wij eerst te incasseren in het minnelijke traject. Mocht dat niet tot succes leiden, dan zullen wij een incassoprocedure starten bij de (kanton)rechter. Daarbij zal gepoogd worden om alle kosten op de wederpartij te verhalen. Wij zijn nationaal en internationaal succesvol en werkzaam voor zowel grote ondernemingen als het midden- en kleinbedrijf.

 

Lees verder…

Contact

WhatsApp

Stuur een bericht via 06 213 471 04 of gebruik het contactformulier op de site. Wij reageren in de meeste gevallen binnen 4 uur.

Bellen

Bel ons op 0523-745640

Email: info@tlcadvocatenhardenberg.nl

Adres: J.C. Kellerlaan 22, 7772SG te Hardenberg

Openingstijden

Openingstijden

Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 9.00 en 17.00 uur. Stuur ons buiten kantoortijden een appje voor direct contact.